Wat is een spanplafond en wat kost het?

Het woord spanplafond zegt het eigenlijk al. Een spanplafond bestaat uit een kunststof doek dat opgespannen wordt in een frame. Het is van zeer groot belang dat het strak gespannen wordt. Het doek raakt alleen het plafond aan de zijkanten.

 

De laatste jaren zijn spanplafonds zeer populair. In onze ogen geheel logisch, het is namelijk relatief gemakkelijk te monteren en vergt weinig onderhoud. Ook zijn er vele mogelijkheden wat betreft lichteffecten en brandveiligheid. Je kan ook een omlijsting uitzoeken dat perfect bij het interieur van je woning past. Wil je echt een spanplafond dat helemaal naar smaak is? Tegenwoordig is het ook mogelijk om een eigen kunststof doek te ontwerpen voor het spanplafond. Ook bij Kcp spanplafond is dit mogelijk.

 

Wat kost een spanplafond?

 

De exacte kosten van een spanplafond is moeilijk te bepalen. Dit is namelijk afhankelijk van vele factoren. Denk bijvoorbeeld aan het oppervlak, plek voor plaatsing, materiaal en de omlijsting. De gemiddelde kosten voor een spanplafond zijn ongeveer €100 per m2. Het is aangeraden om bij verschillende spanplafond aanbieders een offerte aan te vragen. Op deze manier kun je de prijzen vergelijken en ben je altijd het voordeligst uit.

admin Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *